(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Берілген мақалада адвокат-қорғаушының алдын ала тергеуде және сотқа дейінгі өндірістегі іс әрекеті қарастырылады. Сонымен қатар теоретикалық, нормативтік-құқықтық және тәжірибелік тұрғыдан зерттеулер жүргізіліп, сол қылмыстық іс жүргізу сатысындағы қорғаушының іс әрекетінің негізгі мәселелері көрініс табады. Қорғаушының іс әрекетін жетілдіру мақсатында ұсыныстар берілді. Түйінсөздер: Тергеу, алдын ала тергеу, құқық және бостандық, қылмыстық іс жүргізу, адвокат-қорғаушы.