(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада Қазақстан Республикасындағы жердi жалдау ақысын құқықтық реттеу мәселелерi қарастырылған. Мақала осы қатынасты реттейтін нормативтік құқықтық актілерді, теориялық жинақтарды шешуге ғылыми және тәжірибелі материалдарды, әдістемелк және қолданбалы мәселелерді талдау, Қазақстан Республикасындағы жердi жалдау ақысын құқық жүйесіне негіздеу анықталған. Түйін сөздер: жалау, жерді жалдау, жер учаскесі, жалға алушы, шарт.