(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада Қазақстан Республикасының бюджет жүйесін реттеудің құқықтық аспектілері қарастырылған. Қазақстан және ресей ғалымдарының ойына сәйкес ұсыныстар мен қорытындылар жасалған. Мақалада Қазақстан Республикасы бюджет жүйесінің қызмет ету мәселелері мен бюджет үрдісінің негізгі кезеңдері қарастырылған. Түйінсөздер: бюджет, бюджет жүйесі, бюджет тәртібі, республикалық бюджет.