(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Қазіргі уақытта ақпараттық технологиялар мен коммуникация, байланыс саласындағы технологиялардың адам айтқысыз жылдам дамуы, террористік, экстремистік ұйымдардың, қылмыскерлердің әрекетін арттыру белсенді түрде пайдаланылуда. Мақалада аталған мәселемен күрес жолдары мен тәсілдері қарастырылған. Сонымен қатар аталған қылмыстардың алдын алу мәселелері де қарастырылған. Түйін сөздер: ақпараттық технологиялар, зиянкес бағдарламалар, электронды ақпарат.