(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Бұл мақалада тұтастай адамзат пен қоршаған ортаға қауіпті болып келетін терроризм қылмысын тергеуге байланысты өзекті мәселелер қарастырылған.Сонымен қатар арнайы білімдердің нысаны ретінде ДНК сараптамасын қолдану сұрақтарына тоқталған.Оған қоса мақалада ДНК тіркеу және талдау бойынша аудандық деңгейде әдістерді жетілдіруге көңіл бөлінген. Түйін сөздер: терроризм актісі, арнайы білім, сараптама, ДНК, сәйкестендіру, талдау, тіркеу.