(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Автор мақаласында халықаралық қылмыстық құқығындағы экстрадиция мәселелерін қарастырып өтті. Экстрадицияны қылмыс-тық құқықтың бөлігі, соның ішінде жазаны орындау институты деп қарастырып шыққан. Сонымен қатар автор мақаласында шет мемлекеттердің экстрадиция жүргізу мәселелеріне де шолу жүргізіп қарастырып кетті. Түйін сөздер: құқық, экстрадиция, қылмыстылық, күрес, жауап-кершілік.