(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Осы мақалада тұрғын үй меншігіне құқықтарынан заңға қайшы айырудың көп таралған әдістерін, алаяқтылықты жасаудың әдістерін анықтап теориялық және практикалық мағанасын қарастырады. Тұрғын үй мүліктерін ұрлауға байланысты істер бойынша тәжірибелік қызметтен көрнекті мысалдар келтіріледі. Түйін сөздер: жылжымайтын мүлік, алаяқтылық, пәтер үйге құқығын ұрлау, тұрғын ұйге қатысты алаяқтылық, тәсіл әдістері.