(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Мақалада коммерциялық қызметте интеллектуалдық меншік объектілерін пайдалануының кейбір сұрақтары қарастырылған. Интеллектуалдық меншікті пайдалануды нормативтік-құқықтық қамтамасыз етуінің жағдайы зерделенген, осы саладағы мәселелер көрсетілген, оларды зерттеу бағыттары айқындалған. Түйін сөздер: интеллектуалдық меншік, интеллектуалдық меншік құқығы, интеллектуалдық меншік объектілер, коммерциялық пайдалану.