(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Аталған мақалада автор инновациялық қызметтің ұғымы мен маңызына жан-жақты талдау жасаудың негізінде оның пайда болу ерекшеліктерін қарастырады. Мұнымен қоса, осы мәселені зерттеген ғалымдардың көзқарастарын саралай келе, автормен инновациялық қызмет ұғымының анықтамасын беруге талпыныс жасалған. Түйін сөздер: инновация, инновациялық қызмет, инновацияның сипаттамасы, инновацияларды топтастыру.