(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2018)
Макалада автор кеңес мемлекетінің дінге қарсы жүргізген саясатының құқықтық мәнін қарастырған. Кеңес үкіметінің алғашқы күндерінен бастап атеизімді қоғамның барлық саласында жан-жақты насихаттады. Автор тарихи шолу жаса отырып, қазіргі таңга сай жалпы тұжымдама жасаған. Түйін сөздер: кеңес мемлекеті, құқық, атеизм, дін, тарих, саясат.