(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада Қазақстан Республикасының азаматтық сот өндірісіндегі адамдардың конституциялық кепілдіктерінің ерекшеліктері қарастырылған. Азаматтық сот өндірісін жүзеге асыруда билікті бөлу қағидасының әсері қарастырылады. В данной статье рассматриваются особенности конституционных гарантий прав человека в гражданском судопроизводстве в Республике Казахстан. Рассматривается влияние принципа разделения властей в осуществление гражданского судопроизводства.