(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада азаматтық сот өндірісін жүзеге асыруда билікті бөлу қағидасының әсері қарастырылады. Қазақстан Республикасының азаматтық сот өндірісіндегі адамдардың конституциялық кепілдіктерінің ерекшеліктері қарастырылған. В данной статье рассматривается влияния принципа разделения властей в осуществлении гражданского судопроизводства. Рассматриваются особенности конституционных гарантий прав человека в гражданском судопроизводстве в Республике Казахстан.