(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Ғылыми мақалада сөз бостандығы құқығы мен тұлғаның құқықтық мәртебесінің өзара сабақ тастығы мәселелері қарастырылған. Сонымен қоса тұлғаның құқықтық мәртебесінің мазмұны зерттелген. Автор баяндамада құқықтар мен бостандықтарды категория бойынша жіктелу шартын ғылыми түрде талқылайды. Жалпы автор сөз бостандығын тұтас жиынтық ретінде қарастырған. В научной статье рассматривается взаимосвязь свободы слова и правового статуса личности. Автор в данной статье исследует права и свободы личности согласно категориям. Автор на основе анализа рассматривает свободу слова.