(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Қазiргi Қазақстандық қоғамда барлығы нарықтық қатынас жəне тiршiлiк əрекетiнiң барлық салалары көп дамиды. Қайшылық жəне бiз соттарда рұқсат беруге дағдыланған даулар осыған байланысты жиiрек пайда болады. Таяу мезгiлдердiң Қазақстанында бiрақ медиацияның институты дамиды. Сондықтан осы институтты дамыту бiздiң мемлекетте керек.