ОСНОВНЫЕ НАПРАВЛЕНИЯ ГОСУДАРСТВЕННОЙ СЕМЕЙНОЙ ПОЛИТИКИ КЫРГЫЗСКОЙ РЕСПУБЛИКИ И ПУТИ ИХ РЕАЛИЗАЦИИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл ғылыми мақалада отбасы конституциялық-құқықтық объект ретінде зерттелген, Қырғыз Республикасының мемлекеттік негізгі саясаты және оның дамуының жолдары қаралған