СУДЕБНЫЙ КОНТРОЛЬПРИ РЕАЛИЗАЦИИ МЕР АДМИНИСТРАТИВНОГО ПРИНУЖДЕНИЯ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада әкімшілік мәжбүрлеу шарасын іске асыруда сот бақылау қызметінің мәселесі талқыланады. Әкімшілік процесске қатысушы тұлғаның өз құқығын пайдалана білуі қарастылыған.