«БОЛАШАҚТЫҢ ІРГЕСІН БІРГЕ ҚАЛАЙМЫЗ» АТТЫ ҚАЗАҚСТАН ХАЛҚЫНА АРНАЛҒАН ЖОЛДАУЫ ЭКОЛОГИЯЛЫҚ ЖƏНЕ АГРАРЛЫҚ ҚҰҚЫҚ КАФЕДРАСЫНЫҢ ҰЙЫМДАСТЫРУМЕН № 18 ЖАТАҚХАНАДА СТУДЕНТТЕРМЕН ТАЛҚЫЛАНДЫ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
-----------------------------------