ПРАВОВЫЕ ПРОБЛЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ ЗЕМЛЯМИ ГОРОДОВ И ГОРОДСКОЕ РАЗВИТИЕ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор мақалада қала маңы аймағы жəне қала аймақтық баскару құқықтық мəселелерін қарастырады