ТРУДОВОЕ ИМУЩЕСТВЕННОЕ ПРАВОНАРУШЕНИЕ – ОСНОВАНИЕ МАТЕРИАЛЬНОЙ ОТВЕТСТВЕННОСТИ НАЕМНОГО РАБОТНИКА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бүл мақалада жалдаңбалы қызметкердің қызмет атқару барысындағы үшінші тұлғаларға келтірілген материалдық зиянды өтеу тəртібіқарастырылған, азаматтық жəне еңбек заңнамасының тиісті нормаларына талдау жасалған. Осыған орай автор аталмыш мəселе бойыншазаң басылымдарында ой қозғаған ғалымдардың пікірлерін қарастырады, сондай-ақ осы мəселеге орай өз пікірін білдіреді.