ОСНОВНЫЕ ПРИЧИНЫ, ОБУСЛАВЛИВАЮЩИЕ ПОЯВЛЕНИЕ НАРУШЕНИЙ И ДИСБАЛАНСА В ЛЕСНОМ ХОЗЯЙСТВЕ И ЛЕСОПОЛЬЗОВАНИИ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Автор бұл мақалада орман шаруашылығында жəне орман пайдалану барысында бұзушылықтар мен дисбалансты тудыратын негізгісебептерін көрсетеді.