ПРАВОВЫЕ ПРОБЛЕМЫ ЮРИДИЧЕСКИХ ФОРМ РЕАЛИЗАЦИИ ОСУЩЕСТВЛЕНИЯ АДМИНИСТРАТИВНЫХ ПРОЦЕДУР (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Ғылыми мақала Қазақстан Республикасының атқарушы билік органдары қызметінде азаматтардың құқықтарын қорғауды қамтамасызету жөніндегі əлеуметтік-құқықтық бақылаудың теориялық жəне тəжірибелік мəселелерін енгізіп, оның тиімді пайдаланылуына арналған.