ПРАВОВОЕ РЕГУЛИРОВАНИЕ ПРЕДОСТАВЛЕНИЯ ГОСУДАРСТВЕННЫХ УСЛУГ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Қазақстан Республикасында мемлекеттік қызмет көрсетуді құқықтық реттеу мəселелері қарастырылады, мемлекеттік қызмет көрсетудіанықтаудың концептуалдық жолдары, мемлекеттік қызмет көрсету жүйесін реформалаудың негізгі бағыттары ашылған