РОЛЬ НАЦИОНАЛЬНОЙ ИДЕИ И НАЦИОНАЛЬНОЙ КУЛЬТУРЫ В ПОСТРОЕНИИ ПРАВОВОГО И ДЕМОКРАТИЧЕСКОГО ГОСУДАРСТВА И КОНСОЛИДАЦИИ КАЗАХСТАНСКОГО ОБЩЕСТВА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Кəзіргі кездегі құқықтық демократиялық мемлекетті құру жəне Қазақстан қоғамын біріктіру мəселелері ұлыттық саясаттағы ұлттықидеяны жəне Қазақстан қоғамындағы ұлттық жəне рухани мəдениетті қарастыру талап етеді.