The legal basis of technical regulation in the Kyrgyz Republic (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Реформаның сəтті жүзеге асу жағдайында жəне қажетті техникалық регламенттер қабылдау Республиканың техникалық заңнамасында ғана емес, сонымен қатар, өндірушілер арасын