To the question about the role of legislative process of the Parliament of the Republic of Kazakhstan (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Ресупбликасының Парламенті Мəжілісінің рөлі ашылған. Автор Қазақстандағы парламентаризмнің дамуы жағдайындағы Парламент Мəжілісінің заңшығару қызметіне баға берген.Түйін сөздер: Парламент, Парламент Мəжілісі, заңшығарушылық, көппартиялық, плюрализм, Парламент рөлі, заң жобасы.