К ВОПРОСУ ОБ ИНСТИТУТЕ ПОЛИГАМИИ В КАЗАХСТАНЕ. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада Қазақстан Республикасындағы көп әйел алушылық институтын енгізу жөніндегі мүмкіншіліктер туралы мәселелер қарастырылып отыр. Сонымен қатар мақалада осы институттың қалыптасу себептері мен полигамиялық отбасын құру мәселелері, полигамиялық некеде әйелдің мүліктік құқықтарын зерттеу мәселелері қарастырылып, полигамиялық неке ресми түрде танылған шет елдердің халықаралық заңнамалары талдауға түскен.