ДИФФЕРЕНЦИАЦИЯ ПОНЯТИЙ «НЕСОСТОЯТЕЛЬНОСТИ» И «БАНКРОТСТВА». (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада қарастырылған банкроттық дәрменсіздігінің түсінігі және зерттелуі. Қазақстан Республикасында диференциация шетел және халықаралық тәжірибеге сүйене жүзеге асырылады.