ҚАЗАҚСТАНДА ТІКЕЛЕЙ ДЕМОКРАТИЯНЫҢ БІР НЫСАНЫ БОЛЫП ТАБЫЛАТЫН РЕФЕРЕНДУМҒА БАЙЛАНЫСТЫ АЗАМАТТЫҚ СОТ ІСІН ЖҮРГІЗУДІҢ КЕЙБІР КОНСТИТУЦИЯЛЫҚ-ҚҰҚЫҚТЫҚ АСПЕКТІЛЕРІ. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматриваются особенности гражданского судопроизводства при нарушении законодательства в проведенииреферендума.