ИНВЕСТИЦИИ КАК ОБЪЕКТ ИНВЕСТИЦИОННЫХ ОТНОШЕНИЙ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақала инвестициялық қызметтің құқықтық табиғаты мен оның түрлерін зерттеуге бaғытталған. Сонымен қатар, автор тарапынан мақалада инвестициялық қызметке тəн қасиеттер мен инвестицияның түрлеріне, түсінігіне қатысты зерттеу жұмыстары жүргізілді.