ПРАВОВЫЕ ПРИНЦИПЫ ГОСУДАРСТВЕННОЙ РЕГИСТРАЦИИ ПРАВ НА НЕДВИЖИМОЕ ИМУЩЕСТВО И СДЕЛОК С НИМ В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор осы бапта мемлекеттiк тiркеудiң негiзгi қағидаларын баяндайды Қазақстан Республикасының заңы бойынша оған жылжымайтын мүлiк.