ГЛАСНОСТЬ КАК ПОЛИТИКО-ПРАВОВОЙ ФЕНОМЕН (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Ұсынылып отырған мақала саяси-құқық феноменін зерттеуге арналған. Мақалада саяси-құқықтық дəрежесі автордың пайымдауында мемлекеттiк құрылымдар, лауазымды тұлғалар,қоғамдық ұйымдар, мемлекеттiң өзара əрекеттесуi жəне азаматтық қоғам ретінде қарастырылған.