К ВОПРОСУ О ПРИНЦИПАХ ПРОЦЕССУАЛЬНОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ОРГАНОВ ГОСУДАРСТВЕННОГО УПРАВЛЕНИЯ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада мемлекеттік басқарудың конституциялық қағидаларының теоретикалық жəне құқықтық аспектілерінің бекіту жəне жүзеге асырылуы қарастырылған.