НЕКОТОРЫЕ ВОПРОСЫ ПРАВОВОГО ОБЕСПЕЧЕНИЯ ОХРАНЫ ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ ПРИ ДОБЫЧЕ, РАЗВЕДКЕ И ТРАНСПОРТИРОВКЕ УГЛЕВОДОРОДОВ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасында көмірсутектерді іздестіру, шығару жəне тасымалдау барысында қоршаған ортаны қорғау кейбір мəселелері қарастырылады. Мақалада осы мəселелер жөнінде Қазақстан Республикасында қоршаған ортаны қорғау мəселесі мемлекеттік заңдылық механизімінің дұрыс жолға қою, оны жансарту туралы қысқаша тиімді жəне айқын ұсыныстар берілген