ПЕРСПЕКТИВЫ ДАЛЬНЕЙШЕГО РАЗВИТИЯ И СОВЕРШЕНСТВОВАНИЯ ЛЕСНОГО ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВА (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Автор бұл мақалада орман заңдамасындағы казіргі заманға сай келетін негізгі аспектілерімен, орман саласындағы жеке меншік мəселесін жəне мемлекеттік басқарудың жүзеге асыру жолдарын қарастырады.