ОБЫЧАИ И ТРАДИЦИИ КАК ИСТОЧНИКИ ГРАЖДАНСКО-ПРАВОВЫХ ОТНОШЕНИЙ И ГРАЖДАНСКО-ПРАВОВОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ: ОБЗОР ИСТОРИЧЕСКИХ ИСТОЧНИКОВ (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Бұл мақалада автор ежелгі Қазақтандағы аумағын мекендеген мемлекеттердегі азаматтық құқық қатынастарды қарастырған. Сонымен қатар автор дамыған құқықтық негізін көрсетеді.