ИНСТИТУТ НАЛОГОВОГО ПРЕДСТАВИТЕЛЬСТВА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы салық өкілдігі институты талқыланады. Автордың пікірінше салық өкілдігі институтының бастапқы ерекшелігі өкілмен атқарылатын барлық іс әрекеттер барлық жағдайда салық төлеушінің атынан, есебінен және оның муддесіне қатысты жүзеге асырылуы болып табылады. Мақалада заң салық өкілдігінің мысалдарыкөрсетілген.