(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада конституционализмнің құрамдас бөлігі ретінде конституциялық құрылыс негіздері талданады. Конституциялық құрылыс негіздері – адамның мәртебесімен, азаматтық қоғаммен, мемлекеттік биліктің жалғыз қайнар көзі ретінде халықпен байланысты конституциялық идеялар мен қағидалардың төрт тобы болып табылады.