(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада жеке айыптау бойынша қылмыстық істерді қарастыру ерекшеліктері айтылған. Сот талқылауы қылмыстық іс жүргізудің орталық (негізі) сатысы бола тұра жеке айыптау істері бойынша қылмыстық іс жүргізу кодексінде қарастырылған кейбір ерекшеліктерді ескере отырып сот өндірісінің жалпы ережелері бойынша жүзеге асырылады.