(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Бұл мақалада ағылшын тілі меңгеру барысында ғылыми жобаны қолданатын үйрету тəсілі қарастырылған. Мақаланың негізгі мақсаты жоба жұмыстарының əдістемелік жолдарын анықтайды негіз ретінде И.А. жұмыстары қолданған. Зерттеу жобасының ерекше кайнар көздері ретінде мынадай ғалымдардың М. Легутке, Х. Томас, С. Хейнес, С. Брумфи т.б., еңбектері қолданылған.