(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Мақалада Қазақстан Ресупбликасының Парламенті Мəжілісінің рөлі ашылған. Автор Қазақстандағы парламентаризмнің дамуы жағдайындағы Парламент Мəжілісінің заңшығару қызметіне баға берген. Түйін сөздер: Парламент, Парламент Мəжілісі, заңшығарушылық, көппартиялық, плюрализм, Парламент рөлі, заң жобасы.