(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2019)
Еуразиялық Кеңесті құру мақсаты Беллорус, Қазақстан жəне Ресей мемлекеттерінде əскери қауіпсіздік жəне экономикалық түрлерімен қамтамасыз ету, аталған елдердің əлеуметтік тұрғындардың ұлттық мүлдделерін жалпы тұрғыда қорғау болып табылады. Өз кезегінде, əлеуметтік модернизация əлеуметтік заңнаманың кешеңімен тығыз байланыста, сонымен қатар ЕАС аумағында əлеуметтік жəне еңбекті қамтамасыз ету заңнамалары қолданылады. Жоғарыда аталған елдердің жəне еңбек заңнамаларының аспектілерінің нəтижелерін қорытындылау жəне Ресей, Белорус жəне Қазақстан елдерінде бірыңғай халықаралық стандартына сəйкес трансформация есебі мен гармонизацияны ұсыну болып табылады Түйін сөздер: гармонизация; унификация еуразиялық стандарт, еңбек құқығының қағидалары еңбекке құқық, халықаралық стандарт