(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
А.К. Курманованың ғылыми мақаласы Қазақстан Республикасы азаматтарының қолайлы қоршаған ортаға құқығы мен денсаулығын қорғау құқықтырының түсінігі, мазмұны қарастырылған. Сонымен бipre айтылған құқықтардың жүзеге асыру механизмінде конституциялық дамыту мәселелеріне арналған.