(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Мақалада Қазақстандағы маңызды экологиялық мəселелердің шешу жолдары мен ядролық сынақтардың қоршаған ортаға тигізген залалдары жөнінде мəселелер қаралған.