(untitled) (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Аталған мақалада еңбекке қабілетсіз азаматтардың əлеуметтік-құқықтық қорғалуының мəселелерін шешу жолдары қарастырылған. Сонымен қатар Қазақстан РЕспубликасы əлеуметтік көмекке мұқтаж азаматтарға көмек көрсету жөнінде əртүрлі іс шаралар жүзеге асыруда.