СЫБАЙЛАС ЖЕМҚОРЛЫҚТЫҢ ҰҒЫМЫ ЖӘНЕ ОНЫҢ ҚЫЛМЫСТЫҚ-ҚҰҚЫҚТЫҚ КӨРІНІС НЫСАНДАРЫ. - Таубаев., Б. Р. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В настояшей статье рассматривается объективная сторона взяточничества и значение корупции.