ҚОРҚЫТЫП АЛУШЫЛЫҚТЫ ОНЫМЕН АРАЛАС ҚЫЛМЫСТАР ҚҰРАМЫНАН АЖЫРАТУ ЖӘНЕ ЖАЗА ТАҒАЙЫНДАУДЫҢ КЕЙБІР МӘСЕЛЕЛЕРІ. - Избасаров., А. О. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В настоящей статье рассматривается отграничение вымогательства от смежных с ним составов преступлений.