МЕСТО НОРМ ОБ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ ПЛАТЕЖАХ В СИСТЕМЕ ПРАВА - Садиров, А. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
Экологиялық төлемдердің құқық жүйесі мақаласында экологиялық төлемдердің құқық жүйесінің өте күрделілігі, төлемдердің уақыты, көлемі, заң нормаларының қолдану аясы айқындалған.