ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА ЭКОЛОГИЯЛЫҚ БАҚЫЛАУДЫ ЖҮРГІЗУ ТƏРТІБІ - Есжанов, Ш. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматриваются некоторые вопросы проведения экологического контроля