Бюджетная политика парламентов Казахстана, России и Узбекистана. Қазақстан, Ресей және Өзбекстан парламентінің бюджеттік саясаты. - Tolysbaeva., A. D. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье рассматривается ведение бюджетной политики парламентов Казахстана, России и Узбекистана. Автором делается сравнительный анализ законодательства данных стран в сфере ведения бюджета. Делаются выводы на основании изучения и проведения анализа.Мақалада Қазақстан, Ресей және Өзбекстан парламентінің бюджеттік саясаты қарастырылған. Автор осы мемлекеттердің бюджет саласындағы заңнамаға салыстырмалы талдау жасаған. Талдаудың негізінде қорытынды жасалған.