ҚЫЛМЫСТЫҚ ІС ЖҮРГІЗУ ЗАҢЫНДА ТЕРГЕУ ЭКСПЕРИМЕНТІНІҢ ТАКТИКАЛЫҚ ЕРЕЖЕЛЕРІН ПАЙДАЛАНУ МҮМКІНДІКТЕРІ - Мергембаева, Н. Б. (Journal of actual problems of jurisprudence, 2016)
В данной статье автор рассматривает экспериментальный метод как тактику следствия в уголовно -процессуальном права.